OPAKA BOLEST! Marina Tucaković OTKRILA šta je prvo PRIMETILA pre nego ŠTO se OBRATILA LEKARU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"OPAKA" BOLEST! Marina Tucaković OTKRILA šta je prvo PRIMETILA pre nego ŠTO se OBRATILA LEKARU!

Dugo je zanemarivala ove promene!

Marina Tucaković već dugo vodi bitku sa opakom bolešću, a o tome da se ona bolje oseća govori i činjenica da se vraća poslu.

 - Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala. Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala. Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala. Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila na poslednjem mestu - ispričala je nedavno Marina.

Iako se trudi da sledi savete lekara, ne može da se odrekne svog najvećeg poroka.

- Duvan nisam ostavila ni sada kad imam upalu pluća. Doktor mi stalno priča da treba to da batalim, ali ja ne mogu. To je jedini porok koji imam i nema šanse da ga se rešim. Smanjila sam broj cigareta u toku dana, a i to je bitno. Jedem dosta voća i povrća i pijem sokove od aronije i cvekle - kaže Marina, kojoj je pre dve godine otkriven rak dojke.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.