MALTRETIRALA JE I TRAŽILA PARE! Nakon smrti Marine Tucaković, procurila tajna o POZNATOJ pevačici

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 12:32

MALTRETIRALA JE I TRAŽILA PARE! Nakon smrti Marine Tucaković, procurila tajna o POZNATOJ pevačici

Nije bila zadovoljna pesmama.

Poslednjih desetak godina pred smrt Marina Tucaković, navodno je prošla kroz pakao! Naime, jedna pevačica pravila joj je haos - maltretirala je, ucenjivala, htela da joj izvuče pare…

Prema pisanjima "Skandala" sve je počelo 2010. ili 2011. godine kada je ta pevačica došla kod Marine da joj uradi pesme za CD i za to joj platila desetak hiljada evra. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << album kod publike nije prošao kako je ona zamislila i zbog toga je i nastao haos!

- Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare - započinje izvor Scandala! i dodaje:

- Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te - prepričava izvor i dodaje:

- Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno - završava izvor za Scandal!.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.