Izvor: Press, 05.Nov.2018, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JUČE NIJE SKIDALA OSMEH SA LICA! Ovako je Marina TUcaković proslavila 65. rođendan!

Srećna, nasmejana i sjajno raspoložena!
Marini Tucaković juče su stizale čestitke sa svih strana - žena koja je zaslužna za najveće hitove gotovo svih regionalnih zvezda danas proslavlja rođendan, što je bio sjajan povod da je najlepšim željama obraduju porodica, prijatelji, mnogobrojni poslovni saradnici i poštovaoci njenog lika i dela.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Autor: Pink.rs


Ona je rešila da današnji dan provede u jednom prestoničkom restoranu gde su je iznenadili najmiliji, ali i oduvala svećicu na rođendanskoj torti dodatno ukrašenoj vatrometom.




Autor: Pink.rs


Vedra, sjajno raspoložena i nasmejana slavljenica pozirala je sa prijateljima, ali i kraj rođendanske torte s odmehom na licu, a nema sumnje da će još dugo nositi samo najlepše uspomene sa današnjeg okupljanja.



Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.