Bili smo kao nokat i meso: Damir Handanović o saradnji sa Marinom Tucaković VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 09:49

"Bili smo kao nokat i meso": Damir Handanović o saradnji sa Marinom Tucaković VIDEO

Kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović bio je saradnik i prijatelj Marine Tucaković.

Zajedno su uradili više od 250 pesama, a između ostalog su radili i na albumima Cece Ražnatović, Ane Nikolić, Saše Matića, Harisa Džinovića, Milana Stankovića i mnogih drugih.

"Hvala na svakom stihu" – poznati se opraštaju od Marine Tucaković FOTO

"Ona nije bila samo saradnik, već mi je mnogo pomogla u karijeri i u životu. Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo kao nokat i meso", rekao je Damir Handanović u jutarnjem programu TV Prva.

Pamtiće je po tome što je bila prvenstveno dobar čovek, prijatelj i uvek se našla tu kada je bilo potrebno.

Estrada potrešena smrću Marine Tucaković; oglasio se i njen sin

Prvi kontakt s Marinom je ostvario još u detinjstvu pošto je ona sarađivala s njegovim ocem Paškom Handanovićem, takođe kompozitorom i pevačem.

Jednom prilikom mu je rekla: "Je li ti mali crni dečače? Hoćemo li da se grupišemo i da pravimo hitove?", rekao je Handanović.

Podsetimo, Marina Tucaković, jedan od najznačajnijih tekstopisaca u regionu, preminula je juče u 67. godini nakon teške bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.