BEOGRAD VEČERAS PEVA SAMO ZA TEBE Grupa Zana održala koncert u čast Marine Tucaković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 01:50

"BEOGRAD VEČERAS PEVA SAMO ZA TEBE" Grupa Zana održala koncert u čast Marine Tucaković!

Plakali i pevali!

Grupa Zana održala je večeras koncert u Kombank dvorani. Iako je ovaj koncert zakazan prvenstveno povodom 40 godina postojanja grupe, frontmen grupe Zoran Živanović Žika i Jelena Živanović su odlučili da koncert posvete Marini Tucaković, koja je preminula pre nekoliko dana.

Marina je bila stalni član grupe Zana i napisala je većinu pesama za ovu grupu, a kada je do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih stigla tužna vest o Marininoj smrti, Žika i Jelena su istog trenutka doneli odluku da će koncert biti posvećen njoj.

Objavu dijeli Jelena Zivanovic (@malakokolina_jelena_zana)

Na video bimu iza benda sve vreme je stojala Marina fotografija, a Jelena je održala i kratak govor posvećen Marini:

- Dobro veče Beograde. Velika mi je čast što vas vidim i što vidim ljude koji su privrženi Zani svih ovih 40 godina. Sami znate šta se sve izdešavalo svima nama i našoj mami. Ovo veče je posvećeno njoj. Maki, Beograd peva samo za tebe večeras - rekla je Jelena, a onda zapevala pesmu "Vojna pošta" koju je, između ostalih napisala Marina.

Grupa Zana održala koncert u Beogradu, koji je posvetila nedavno preminuloj Marini Tucaković! pic.twitter.com/8tqcPLwZR5

— Kraljica splavova (@KSplavova) September 25, 2021

Podsetimo, Marina je napisala mnogobrojne pesme za Zanu, kao i njihov najveći hit "Dodirni mi kolena".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grupa Zana održala koncert u čast Marine Tucaković!

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2021

Grupa "Zana" održala koncert u čast Marine Tucaković! Na video bimu iza benda stojala je slika Marine Tucaković, koja je napisala Zanin najveći hit "Dodirni mi kolena"...Jelena Živković je održala i kratak govor posvećen Marini Tucaković:..- Dobro veče Beograde. Velika mi je čast što vas...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.