Poznato KADA će biti SAHRANJENA Marina Tucaković! EVO gde će POČIVATI čuvena hitmejkerka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 18:36

Poznato KADA će biti SAHRANJENA Marina Tucaković! EVO gde će POČIVATI čuvena hitmejkerka! (FOTO)

Njenim odlaskom naša muzička scena je mnogo izgubila!

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini.

Kako je navedeno na sajtu "JKP Pogrebne usluge", Marina će biti sahranjena u sredu 29. septembra u 12.30 sati na Novom groblju u Beogradu.

Inače, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Podsetimo, Marina je pre 13 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina je samo jednom govorila.
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.