Marina Tucaković PRIJATELJSTVU sa pevačicom nakon PROZIVKI: Ne bi me ZAČUDILO da je Ceca ZAMERILA mom sinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 16:01

Marina Tucaković PRIJATELJSTVU sa pevačicom nakon PROZIVKI: "Ne bi me ZAČUDILO da je Ceca ZAMERILA mom sinu!"

Marina nema potrebu da odgovori kada je neko vređa!

Tekstopisac Marina Tucaković osvrnula se na odnos sa folk zvezdom Cecom Ražnatović nakon što je njen sin Milan Laća Radulović prozvao pevačicu i na Tviteru je nazvao "ratnim huškačem kojem je mesto u Hagu".

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je za "Alo" Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - rekla je Marina.

Objavu dijeli Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Ona se već gotovo tri godine bori sa opakom bolešću, a kako kaže trenutno se sama snalazi za lekove i terapiju.

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret. Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je Tucakovićeva.

Da li smatraš da više znaš o digitalnim tehnologijama od svojih roditelja i nastavnika?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

RASKOPČANA KOŠULJA, SEVAJU BUJNE GRUDI Ana Nikolić pokazala nove tetovaže, reakcije ne prestaju (VIDEO)

srbdan_rs/main

1
Pogledaj vesti o: Marina Tucaković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.