Hvala na svakom stihu – poznati se opraštaju od Marine Tucaković FOTO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 08:12

"Hvala na svakom stihu" – poznati se opraštaju od Marine Tucaković FOTO

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče nakon teške bolesti, a mnogobrojne poznate ličnosti se opraštaju od nje putem društvenih mreža.

Jedan od najpoznatijih tekstopisaca u regionu, Marina Tucaković, preminula je nakon teške bolesti u 67. godini.

Estrada potrešena smrću Marine Tucaković; oglasio se i njen sin

Lepa Brena oprostila se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nje dirljivim rečima.

"Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, naš prijatelj i drug , koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osećamo. Nikad se neće više roditi takva žena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstvi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te Marina i volećemo te uvek i poštovati, jer si nam svojim delima ulepšala živote, gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili. Počivaj u miru".

Masimo Savić je takođe bio tužan zbog vesti koja nas je dočekala juče u popodnevnim časovima.

Marina Tucaković - njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci

"Draga Marina, hvala ti za "Stranca". Zauvijek ćeš biti tu. U stihovima. I sjećanjima. 😞🎵💔

"Tamo gde si bila stajala si sama, nedostižna i jedinstvena. Pesnik čiji se romani pevaju u kafani, slušaju dušom i ostaju za večnost. Nama praznina, Tebi nezaborav.

Saučešće tvojim najdražima. Zbogom draga Marina🌹

Pevačica Ana Nikolić je dugo sarađivala sa Marinom Tucaković, a ona je i otpevala pesmu Mišo moj, koju je Marina posvetila svom sinu koji je preminuo 2001. godine

"Neki srećniji dani,ali odavno…već dugo ,tu je neka tuga….Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe…Tada te nisam razumela…A sve je uvek bilo bas onako kako ti kažeš…volim te zauvek…Mišo…tvoja “celi život guska”…Jedina si imala suštinu…formalnosti nisu tvoj fah…a od tebe sam naučila nesto najvažnije…”KAKO SE DOSTOJANSTVENO ŽIVI SA BOLOM”…i tako si i otišla -dostojanstveno! Ana Nikolić

I pevačica Marija Šerifović se oprostila od Marine

„Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega-čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom“, napisala je Mirković na Instagramu i dodala:

„Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga“, dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ona je bila genije": Saša Popović, Aleksandar Milić i Zoran Živanović o Marini VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021

Muzički tekstopisac Marina Tucaković preminula je juče nakon teške bolesti, a mnogobrojne poznate ličnosti i kolege oprostile su se od nje...Tim povodom kolege muzičari i njeni mnogobrojni saradnici kao što su Saša Popović, Zoran Živanović i Aleksandar Milić Mili u intervjuu za TV Prva pričali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.