Zvanično - Dvojica Marsijala promenila klub u istom danu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Dvojica Marsijala promenila klub u istom danu!

Baš uzbudljivo u fudbalskoj porodici slavnog imena...

Entoni Marsijal ostaje u Mančester Junajtedu, ali njegova porodica i rođaci menjaju klubove.

Naime, rođeni brat Žoan je završio u Grčkoj. Ovaj iskusni defanzivac koji je nastupao za Bastiju, Brest i Troa je potpisao dvogodišnji ugovor sa Panetolikosom.

Prethodnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu proveo je u izraelskom Ašdodu. On naravno nije kvalitet slavnog brata iz Junajteda, mada je početkom decenije dosta obećavao i predstavljao Francusku u mlađim selekcijama.

Još jedan Marsijal je promenio klub, u pitanju je Aleksis, rođak pomenutog dvojca koji ima 19 godina i koji je iz Liona u kome je prošao fudbalsku školu prešao u Servet u Švajcarskoj. Ovaj desni bek kome Lion nije ponudio produžetak je sa Servetom potpisao ugovor na tri godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.