Znate li šta je zajedničko Jokanu i Murinju?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li šta je zajedničko Jokanu i Murinju?

Ima neka tajna veza...

Danas je i zvanično gotovo - Žoze Murinjo više nije trener Mančester junajteda.

"Crveni đavoli" su pod njegovom palicom uspeli da osvoje Komjuniti šild, Liga kup Engleske i Ligu Evrope, a ostvarili su i plasman u Ligu šampiona ove sezone našavši se u nokaut fazu elitnog takmičenja.

Međutim, loše igre u domaćem prvenstvu su presudile "Posebnom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a kap koja je prelila čašu bio je težak poraz u derbiju protiv Liverpula od 3:1.

Dva dana kasnije, uručen mu je otkaz, a ovo nije prvi put da mu se to dešava u decembru mesecu pošto je 17. decembra 2015. godine dobio kartu u jednom pravcu i u Čelsiju.

Murinjo će pretpraznične dane upamtiti po lošem, ovoga puta zbog Liverpula koji je već "presudio" i jednom srpskom treneru.

Naravno, u pitanju je Slaviša Jokanović koji je takođe dobio otkaz u Fulamu neposredno nakon meča sa ekipom Jirgena Klopa pre nešto više od mesec dana.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Žoze Murinjo više nije trener Mančester Junajteda

Izvor: Danas, 18.Dec.2018

ReutersMurinjo je u poslednjem meču na klupi Mančestera poražen od Liverpula 3:1 Žoze Murinjo više nije trener Mančester Junajteda, saoštio je klub. Portugalac je na Teatru snova proveo dve i po godine, tokom kojih je osvojio Liga kup i Ligu Evrope. Slavni klub igra veoma loše od početka sezone...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.