Vili ne bi pomogao ni VAR, Junajted je nezaustavljiv! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 23:24

Vili ne bi pomogao ni VAR, Junajted je nezaustavljiv! (video)

Bez previše muke "Đavoli" su odneli ceo plen iz Birmingema.

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na "Vila parku" protiv ekipe Aston Vile sa 0:3 (0:2) i tako upisali petu vezanu pobedu u Premijer ligi.

Do prednosti su stigli iz nepostojećeg penala, Bruno Fernandeš je zgazio protivnika na ivici kaznenog prostora, sudija Mos je pokazao na kreč, a njegove kolege iz VAR sobe nekako nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videle da je Portugalac napravio prekršaj.

Isti fudbaler preuzeo je odgovornost i pogodio sa bele tačke za 1:0, čitavu situaciju pogledajte OVDE.

Nastavio je Junajteda preti domaćinu, Reina je sačuvao pokušaj Grinvuda, potom je Fernandeš iz dobre pozicije glavom neprecizno šutirao, da bi u petom minutu nadoknade nakon jedne kontre stigli i do drugog gola.

Sjajan šut Mejsona Grinvuda, Reina nemoćan, 2:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a na samom startu nastavka se videlo da Vila nema snage, pa su se ređale prilike pred golom Pepea Reine.

Prvo je Van Bisaka bio u velikoj šansi, ali je neprecizno šutirao, potom je Rašford postigao gol, ali iz ofsajda, da bi u 58. minutu Pogba jako lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora naterao Reinu da vadi i treći put loptu iz svoje mreže.

Nije se mnogo šta promenilo od tog trenutka, Junajted je sa "pola snage" kontrolisao stanje stvari na terenu, zatresla se i prečka, pogodio ju je Entoni Marsijal.

Nije ipak bilo promena, Solskjer je iskoristio priliku i da odmori nekoliko prvotimaca, Rašford je u finišu mogao da uveća prednost, ali ga je Reina zaustavio u situaciji jedan na jedan.

Ostalo je 3:0 za "Đavole", nova ubedljiva pobeda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajted ruši rekorde u PL, penali ključna stavka?

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 09:55

Četvrtak je bio buran dan za VAR sudije...Mančester Junajted je nastavio svoju odličnu formu...Solskjerovi momci su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu, ovog puta pala je Aston Vila rezultatom 3:0, ali i dan posle priča se o "faulu" nad Fernandešom koji dovodi do penala i novog pogotka za Portugalca...U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.