Vidić: Ronaldov povratak je veliki momenat

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić: Ronaldov povratak je veliki momenat

Povratak portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda na Old Traford je veliki momenat za sve, smatra njegov bivši saigrač i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić.
Ronaldo se u dresu Juventusa vraća na mesto uspeha, gde je sa Junajtedom i Vidićem u timu osvojio Ligu šampiona, tri Premijer lige i potpuno se afirmisao.

Portugalac je igrao u dresu Reala protiv "svog" Junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Old Trafordu 2013. godin, kada je Real pobedio sa 2:1.
"Igrao sam sa Ronaldom nekoliko godina, osvojili smo mnogo trofeja i imamo odlične uspomene. Veliki je trenutak njegov povratak na Old Traford, nadam se da ovog puta neće da pobedi. Kristijano je vrhunski igrač i bilo je sjajno biti njegov saigrač", rekao je Vidić za Omnisport.
Vidić i Ronaldo su tri i po sezone bili saigrači, a onda je Portugalac u dresu Real Madrida dostigao zenit, srušio brojne rekorde i osvojio sve što se moglo osvojiti.
"Moraš da imaš takve igrače u timu, oni uvek guraju napred druge. Fubdaleri poput Ronalda nikada nisu zadovoljni igrom, hoće stalno da napreduju i zato su neophodni. On je pravi primer svima".
Utakmica Mančester – Juventus igra se od 21 sat na Old Trafordu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan kada se vratio Ronaldo

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2018

Ronaldo je ponovo na Old Trafordu, pet godina nakon što je na istom mestu gostovao sa Real Madridom, kada klub u kojem je prvi put stekao svetsku slavu častio het-trikom. Portugalac je stigao na Teatar snova sa istim motivom, a to je pobeda. Konačni cilj je takođe isti - osvajanje Lige šampiona....

Nastavak na MozzartSport.com...

Da li mu više vrede ruke ili noge?

Izvor: Mondo, 23.Okt.2018

Kristijano Ronaldo je bukvalno zablistao na konferenciji na "Old Trafordu". Portugalac je pokazao unikatni ručni sat koji ima 424 dijamanta i vredi 2 miliona evra. Ostaje mu još samo da zablista i na terenu protiv Mančester junajteda.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.