Vezista Junajteda se dogovorio sa novim klubom!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezista Junajteda se dogovorio sa novim klubom!

Izgleda da je gotovo, jedan od ljubimaca navijača menja na leto sredinu.

Španski mediji prenose da je Ander Erera postigao dogovor sa Pari sen Žermenom.

Iskusni vezista je jedan od najboljih pojedinaca "Crvenih Đavola" ove sezone, ali sa klubom ima ugovor samo do kraja tekuće sezone.

Pisalo se da će Junajted produžiti saradnju sa Baskijcem, ali je u čitavu priču ušao PSŽ, sa itekako primamljivom ponudom.

Naime, pregovori su u završnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazi, a PSŽ je Ereri ponudio oko 60 hiljada već u platu na nedeljnom nivou nego Mančester.

Klub sa "Old Trafoda" mu je ponudio nešto više od 110 hiljada evra nedeljno, dok su mu sa "Parka prinčeva" poslali ponudu od oko 170 hiljada evra na sedmičnom nivou.

U Parizu veruju da će se Erera odlično uklopiti sa Markom Veratijem, a bivšem igraču Bilbaa ponudili su saradnju u trajanju od tri godine.

Tako se očekuje da Erera po završetku sezone napusti Mančester i postane igrač Pari sen Žermena, koji će izvesno odbraniti titulu u Francuskoj.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.