Izvor: RTS, 19.Avg.2022, 21:28

Veliki potez Junajteda za izlazak iz krize – Kazemiro na "Old trafordu"

Fudbalski klub Mančester junajted saopštio je da iz Real Madrida dovodi brazilskog vezistu Kazemira. Junajted je tako napravio veliki korak u pokušaju da izađe iz krize u kojoj se nalazi, a Kazemiro započeo novi izazov zbog kojeg je napustio "kraljevski klub".
Brazilac stiže na "Old traford" u transferu vrednom 60+10 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << miliona funti i potpisaće četvorogodišnji ugovor, do 2027.

Momak iz Sao Paula, koji ima 30 godina, nakon neverovatno uspešnog perioda provedenog u Madridu, odlučio se za novi izazov i to je saopštio treneru Karlu Ančelotiju.
On se već pozdravio sa saigračima i sledeće sedmice bi trebalo da doputuje u Mančester, pošto se očekuje da tokom vikenda budu završeni papiri i viza.
Tokom večeri je i aktuelni šampion Španije i Evrope na svom sajtu obavestio javnost da vezista napušta Real.
Kazemiro je na "Santjago Bernabeu" stigao 2013. godine i od tada osvojio sve što se može osvojiti, uključujući i pet trofeja u Ligi šampiona.
Odigrao je 336 utakmica za "kraljevski klub" u svim takmičenjima i postigao 31 pogodak.
Pored evropskih titula, tri puta je bio šampion Španije, ima jedan trofej u Kupu kralja i po tri u Superkupu Španije, Superkupu Evrope i Svetskom klupskom prvenstvu.
Za selekciju Brazila nastupio je 63 puta i postigao pet golova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.