Varan se povukao iz reprezentacije Francuske

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 20:10

Varan se povukao iz reprezentacije Francuske

Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan odlučio je da više ne igra za reprezentaciju Francuske, prenosi francuski "Ekip".

Francuski mediji navode da je Varan ovu odluku doneo zbog brojnih povreda, koje je imao u prethodnih nekoliko godina.

"Varan ima samo 29 godina, a smatra da ima previše reprezentativnih utakmica u sezoni. On sada želi da se u potpunosti posveti klupskoj karijeri. Varan je svoju odluku već saopštio selektoru Francuske Didijeu Dešanu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , prenosi "Ekip".

Ovaj list podseća da je Varan bio glavni kandidat da bude novi kapiten reprezentacije Francuske u kvalifikacijama za EP 2024. godine.

Varan je za reprezentaciju Francuske odigrao 93 utakmica i postigao je pet golova.

Za "trikolore" je debitovao 2013. godine. On je sa Francuskom osvojio SP 2018. godine u Rusiji, kao i drugo mesto na nedavnom Mundijalu u Kataru.

Varan je član Mančester junajteda od 2021. godine, a pre toga je igrao za Real i Lens.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Varan se povlači iz reprezentacije

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Feb.2023

Fudbaler Mančester junajteda Rafael Varan odlučio je da više ne igra za reprezentaciju Francuske, jer želi da se posveti klupskoj karijeri, prenosi francuski "L'Ekip".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.