Vandalizovan Karington, jasna poruka Pogbi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizovan Karington, jasna poruka Pogbi! (foto)

Francuski internacionalac je izgubio naklonost Mančestera.

Pol Pogba je i dalje blizu odlaska iz Junajteda. U proteklom periodu Francuz je svojim "zalaganjem" i izjavama izgubio naklonost većeg dela navijača "crvenih đavola".

Vezni igrač se vratio u svoj Mančester posle odlaska u Juventus, ali izgleda da su se navijači ohladili od Pogback akcije, tako da je ovih dana u trendu PogbaOut akcija.

Isti naziv je dočekao danas igrače, a i samog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pogbu, ispred trening centra Mančester Junajteda. Pogba pre desetak dana bio i žrtva rasističkih napada zbog promašenog penala u utakmici Premijer lige. Videćemo da li je ovo bila kap koja je prelila čas, Zidan želi svog sunarodnika u Madridu.

'Pogba Out' has been sprayed onto a sign outside Manchester United's training ground.

📸 @MUnitedFR pic.twitter.com/Kn4hqQq0Km

— Goal (@goal) August 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.