VELIKA TRAMPA U NAJAVI: Real USTUPA tri ZVEZDE u zamenu za Pogbu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2019, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAMPA U NAJAVI: Real USTUPA tri ZVEZDE u zamenu za Pogbu! (FOTO)

Neverovatan potez.

Španski velikan Real Madrid mogao bi da ponudi Mančester Junajtedu trojicu fudbalera u zamenu za napadača Pola Pogbu, prenose britanski mediji. Kako se navodi, "kraljevski klub" spreman je da na "Old Traford" pošalje Gereta Bejla, Džejmsa Rodrigeza i Kejlora Navas, kako bi na "Santjago Bernabeu" stigao 26-godišnji Francuz.

Ističe se da je Bejlova budućnost u Madridu neizvesna i da je pred povratkom u Premijer ligu. Navas više nije startni golman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madriđana, pošto je tu funkciju preuzeo Tibo Kurtoa, a za Rodrigeza se ne očekuje da će se vratiti u Realu po isteku njegove pozajmice u minhenskom Bajernu.

Manchester United transfer news: Real Madrid offer THREE players to Red Devils in bid to sign Paul Pogba – talkSPORT https://t.co/a6sCYC7KDd pic.twitter.com/zPVRxQg9fs

Manchester United BIB (@BibUnited) June 2, 2019

Dodaje se da je Pogba zainteresovan za transfer u Real, jer će mu "kraljevski klub" omogućiti igranje u Ligi šampiona naredne sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ukrajinska teniserka Elina Svitolina.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.