VEĆ NAŠLI ZAMENU ZA KAZEMIRA: Real dovodi englesko čudo od deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2022, 18:25

VEĆ NAŠLI ZAMENU ZA KAZEMIRA: Real dovodi englesko čudo od deteta

Ali tek naredne godine.

Čelnici Real Madrida planiraju da u junu naredne godine angažuju fudbalera Borusije Dortmund i engleskog reprezentativca Džuda Belingema, prenose španski mediji.

Real je nedavno prodao Kazemira engleskom Mančester junajtedu, ali je odlučio da ovog leta ne traži adekvatnu zamenu za brazilskog fudbalera.

Španski sportski list "Marka" tvrdi da je ideja čelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Reala da dovede Belingema u junu naredne godine.

Belingem (19) je ponikao u Birmingemu, a 2020. godine je stigao u Borusiju. On je za nemački klub odigrao 94 mečeva i postigao je 11 golova. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 15 mečeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona još nije registrovala Kundea

Izvor: RTS, 21.Avg.2022

Fudbalski klub Barselona ima rok do 1. septembra da registruje Žila Kundea, jer će u suprotnom francuski reprezentativac da postane slobodan igrač, prenose španski mediji. . Kunde (23) je nedavno stigao u Barselonu iz Sevilje u transferu vrednom 50 miliona evra...Španski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.