Uspostavljen kontakt, paket promašaja Juventusa za Pogbu?

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspostavljen kontakt, paket "promašaja" Juventusa za Pogbu?

Rajola već pregovara sa Italijanima.

Mino Rajola nastavlja da bude trn u oku Mančester Junajteda.

Italijanski agent ne prestaje da daje informacije po kojima se naslućuje rastanak Pogbe i njegove "kuće" Junajteda. Klub koji se izdvaja kao mogući klub jeste Juventus.

Bjankoneri su tokom leta doveli Rabioa i Remzija na sredini terena, niti jedan od veznjaka nije zadovoljio očekivanja. Italijanski i engleski mediji spekulišu da bi dvojac mogao biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponuđen Junajtedu uz novac za francuskog veznog igrača.

Vrednost transfera bi zasigurno išla preko 150 miliona evra, što bi bilo za pedeset više nego pre četiri godine kada je usledio prvi 'Pogback', to jest povratak Pogbe na "Old Traford".

Izgleda da se sprema 'Pogback 2'.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije samo Pogba, Rajola dovodi i "vunderkinda" u Juventus!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020

Ima vrlo jasne namere, "Kopljanici" se neće ništa pitati....Mino Rajola i dalje pokušava da nađe dogovor oko Pola Pogbe, 100 miliona Juventus neće platiti i to je definitivno. Spremni su da ponude novac, Rabioa ili Remzija, ili čak obojicu, ali smatraju da u ovom trenutku Junajted traži previše...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.