Urnebesno - Pojavio se kompletan snimak Murinjovog pada! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno - Pojavio se kompletan snimak Murinjovog pada! (video)

Objavljen je kompletan snimak Murinjovog dolaska na "Vembli" i neprijatnosti koju je doživeo.

Mnogi će nam zameriti što o Murinjovom padu pišemo u šaljivoj formi, ali kada uzmemo u obzir da je sa Portugalcem sve u redu ne možemo a da se ne nasmejemo.

Na društvenim mrežama prvo su se pojavile fotografije Murinjovog pada ispred stadiona "Vembli", zatim su na red došli kraći snimci, a danas imamo i kompletnu sliku.

Menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda praktično je "bežao" od grupe navijača koja je pokušavala da mu priđe, a pokazalo se da nije trebalo da brza.

Preskakanje konopaca predstavljalo je lošu ideju tako da je Murinjo završio na podu i na društvenim mrežama.

Pogledajte snimak koji traje nešto manje od minuta, a ako vam ovakve stvari nisu smešne zamolićemo vas da nam ne uzmete za zlo. Verujemo da malo zdravog smeha nije na odmet kada se zna da se Žoze Murinjo nije povredio.

Jose Mourinho’s arrival for England vs. Spain couldn’t have gone much worse… pic.twitter.com/AOBSPbrbR0

— ESPN FC (@ESPNFC) 10. септембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.