U Junajtedu ljuti na De Heu, prodaće ga i dovesti novog! Zna se ko je prva meta!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Junajtedu ljuti na De Heu, prodaće ga i dovesti novog! Zna se ko je prva meta!

Mančester junajted menja golmana na leto.

David De Hea kao da više nema motivaciju.

Španski golman je glavni krivac za nekoliko golova ove sezone, kao da je izgubio motivaciju, samopouzdanje, kao da ima želju za novim izazovom.

Ima Mančester junajted ponudu od strane Pari Sen Žermena, ali je ta ponuda bila nezadovoljavajuća i iznosila je 70 miliona evra. Ipak, imajući u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vidu da on uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora, Mančester junajted nema previše izbora.

Dakle, treba očekivati prodaju, postoji izvesna mogućnost da će biti prodat za upravo 70 miliona, a da će u Pari Sen Žermenu dobiti tih 20 miliona evra po sezoni koliko u Mančesteru nisu želeli da mu ponude.

Ko bi mogao da mu bude zamena?

Jan Oblak je prvi kandidat, vredi 120 miliona evra, potpuno zasluženo imajući u vidu vrednost ostalih golmana u ovom trenutku. To mu je otpusna klauzula, a Atletiko Madrid ne želi da ga proda za manje od te sume.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.