Svi se ućutali oko Stevanovićevog transfera u Mančester, sad je i Romano pod pritiskom

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 18:22

Svi se ućutali oko Stevanovićevog transfera u Mančester, sad je i Romano pod pritiskom

Prošlog petka je sve odjeknulo kao bomba, a onda potpuno zatišje...

Priča o navodnom transferu Filipa Stevanovića u Mančester junajted iznenada se pojavila u javnosti prošlog petka, pred Partizanovo gostovanje u Surdulici, a sve je začinio sam fudbaler objavljivanjem zagonetne poruke na svom Instagram nalogu.

Spekulacije o ovom transferu brzo su se proširile i ostrvskim medijima, ali posao još uvek nije realizovan, niti sada ima nekih konkretnih nagoveštaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u vezi s tim.

Stevanović je prošle subote igrao protiv Radnika u Surdulici, taj meč je zbog cele priče izazvao i interesovanje navijača Mančestera, koje je dodatno zaintrigirao i poznati italijanski novinar Fabricio Romano. On je na Tviteru prošlog petka potvrdno odgovorio na pitanje da li se sprema Stevanovićev potpis za Mančester, ali od tada - ništa.

Ovih dana se na Tviteru mogu videti i nova pitanja upućena Romanu u vezi sa Stevanovićem i Mančesterom, ali još uvek su bez odgovora.

Za to vreme, portal ''unitedinfocus.com'' napravio je retrospektivu dešavanja u poslednjih pet dana, uz zaključak da je bilo previše lako očekivati da se priča pojavi niotkuda i da se odmah postigne dogovor o ceni.

''Junajted ima naviku da pregovore produži više nego što je potrebno'', primećuje ovaj portal i dodaje da od petka nije bilo važnijih dešavanja povodom ovog potencijalnog transfera.

Ipak, na kraju njihovog teksta se izražava očekivanje da će posao uspešno biti okončan i da će doći do dogovora.

Ostaje nam da čekamo...

-

-

@FabrizioRomano is filip stevanovic joining manchester united

— Joe Channing (@JoeChanning1) August 18, 2020
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.