Sve jasno, Jović ima samo jednu opciju i iskoristiće je!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 08:44

Sve jasno, Jović ima samo jednu opciju i iskoristiće je!

Svim silama želi rasplet u ovom prelaznom roku, izgleda da dogovor nije daleko!

Danas će Borha Majoral stići u Rim, potpisati ugovor sa Romom, Reala je popustio, ali to nema uticaja na situaciju Luke Jovića.

Zidan je izbegao odgovor uz reči da se sve može dogoditi do kraja prelaznog roka, ali da je Srbin igrač Real Madrida. Ipak, kako pišu španski mediji odluka da ga pošalju na pozajmicu je i dalje na snazi, bez obzira na odlazak Majorala.

Prema tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tvrđenjima, sam igrač je obavestio klub da pristaje na pozajmicu, a jedina opcija koja je realna je Mančester Junajted.

Oni nemaju problema da plate Joviću oko pet miliona po sezoni koliko ima u Junajtedu, Igalo je praktično otpisan, na zimu se vraća u Kinu, a Jović bi mogao da dobije minutažu, pored Marsijala i Rašforda, obojica mogu da igraju po bokovima, tu je i talentovani Grinvud.

Jović je počeo poslednja dva meča, javnosti nije jasno zbog čega mu Zidan pruža šansu ako će ga pustiti da ode. Jović nije loše igrao protiv Valjadolida, imao je nekoliko prilika, ali nije dao gol. Umesto njega je ušao Vinisijus koji je rešio utakmicu i verovatno će početi protiv Levantea za vikend.

Jović, kako rekosmo, želi da ode, Zidan ima još jednog klasičnog špica, Marijana Lopeza koji nije hteo u Benfiku, insistirao je da ostane, pa sa te strane Real ne brine da će Benzema imati alternativu.

Mančester Junajted bi imao mogućnost da otkupi Jovića, ali pitanje je da li će prihvatiti klauzulu o tome da Real može da plati otkup, zbog toga nisu uzeli Reguljona, iako im je potreban levi bek

Ne žele da razigravaju igrače za "Los Blankose", to može da bude potencijalna prepreka, ali imajući u vidu želju igrača, čini se da bi Luka Jović lako posle vikenda mogao da obuče dres "Crvenih Đavola".

-

Zašto da čekamo UEFA kad možemo sami da ''izvučemo'' Zvezdine rivale? Zabava može da počne! https://t.co/Rloz8BmFO8

— Sportske.net (@sportske) October 2, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest iz Španije: Mbape menja Jovića u Realu narednog leta

Izvor: MozzartSport.com, 02.Okt.2020

Kakvu god sezonu imao srpski napadač, Francuz je dugogodišnja želja Florentina Pereza i igrač koji je projektovan da nosi tim narednu deceniju..Oko Luke Jovića vlada potpuno šizofrena situacija! Mišljenje javnog mnjenja menja se gotovo posle svakog meča, a tri dana pre zatvaranja transfer pijace...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.