Surovo iskren, ono kad odbiješ priznanje Junajteda, jer bi se pojavilo dvoje ljudi!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surovo iskren, ono kad odbiješ priznanje Junajteda, jer bi se pojavilo dvoje ljudi!

Čovek na mestu.

Fil Džouns je u redove Mančester junajteda stigao 2011. godine, Ser Aleks Ferguson ga je doveo kao jednog od najvećih talenata engleskog fudbala, tvrdio je Škot da će izrasti u jednog od najboljih defanzivaca ikada.

Ser Bobi Čarltom ga je poredio sa čuvenim Dankanom Edvardsom, dok ga je bivši selektor Engleske Fabio Kapelo poredio sa Frankom Barezijem.

Ipak, nije bivši fudbaler Blekburna uspeo da ispuni očekivanja, upisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svega 220 nastupa za klub sa "Old Traforda" za osam prethodnih godina.

Pod Solskjerom gotovo da ne igra, dobio je šansu protiv Šefilda u minulom kolu, napravio grešku, pa je na poluvremenu već završio na klupi.

U februaru je potpisao novi ugovor sa klubom u trajanju od četiri godine, a ponuđeno mu je i da u njegovu čast jednog dana bude organizovan revijalni meč.

Ipak, on je to odbio, istakavši da bi se na takvom meču pojavili samo njegovi majka i otac.

Surova iskrenost defanzivca Junajteda, smatra da jednostavno nije ostavio dovoljnu dubok trag, što je i istina, sa Fergijem je radio samo dve godine, a onda je usledio težak period za Junajted, koji i šest godina kasnije traje i Džouns je svakako deo tog "crnog" perioda za klub sa "Teatra snova".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.