Izvor: RTS, 27.Feb.2021, 16:31

Štoperi strelci u pobedi Sitija nad Vest Hemom

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Vest Hem sa 2:1 u meču 26. kola Premijer lige. Vest Brom bolji od Brajtona 1:0.
Siti je nastavio niz pobeda, ovo je 20. vezana, a ukupno 27. meč u kome ekipa nije poražena, i ubeljivo je prvi na tabeli Premijer lige sa 62 boda, iza njega su Junajted i Lestester sa po 49, a Ves Hem je porazom izgubio korak za vodećim trojcem i ima 45 bodova.

Zanimljiva fudbalska predstava u Mančesteru. Siti je dominirao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stvarao šanse, a gosti su
pretili uglavnom iz kontanapada. Vest Hem je uspeo da stigne prednost fomaćina u prvom poluvremeni, međutim u nastavku Siti je ponovo stigao do prednosti, koju je uspeo da sačuva do kraja meča.
Zanimljivo oba gola za domaćine postigli su štoperi. Proveo je Siti preko Dijasa u 30. minutu, asisten je bio De Brujne. Vest Hem je uspeo da izjednači u finišu prvog poluvremena nakon greške Sitija na sredini terena, Lingard je uposlio Antonija koji vara golmana domaćina.
Konačan rezultat postavljen je u 68. minutu. Marez je ušao u kazneni prostor po desnoj strani, usledila je povratna za Stonsa koji preciznim udarcem pogađa mrežu.
Do kraja susreta još nekoliko prilika na obe strane, ali nije bilo promene rezultata.
VBA je na "Hotornsu" savladao ekipu Brajtona 1:0, čime j eekipa Sema Olardajsa pokazala da ne odustaje od borbe za opstanak.
Jedini gol na meču postigao je Bartli u 11. minutu, a zanimljivo je da su gosti promašili dva penala - Gros u prvom i Velbek u drugom poluvremenu.
Premijer liga 26. kolo:
Subota:
Siti - Vest Hem 2:1
VBA - Brajton 1:0
Lids - Aston Vila
Njukasl - Vulfs

Nedelja:
Kristal Palas - Fulam
Lester - Arsenal
Totenhem - Barnli
Čelsi - Junajted
Šefild - Liverpul

Ponedeljak:
Everton - Sautempton

Tabela:
1. Mančester siti 62
2. Mančester junajted 49
3. Lester 49
4. Vest Hem 45
5. Čelsi 43
6. Liverpul 40
7. Everton 40
8. Aston Vila 36
9. Totenhem 36
10. Lids 35
11. Arsenal 34
12. Vulvs 33
13. Kristal Palas 32
14. Sautempton 30
15. Barnli 28
16. Brajton 26
17. Njukasl 25
18. Fulam 22
19. VBA 17
20. Šefild 11

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I kada slabo šutira na gol rivala Siti pobeđuje: Gvardiolini štoperi za 20. u nizu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2021

Građani savladali vrlo dobri Vest Hem – 2:1..To je za šampionska crta Mančester Sitija i Pepa Gvardiole. I kada slabo šutiraju na gol rivala, i kada ne deluju kao mašina za „mlevenje rivala, Građani su sposobni da upišu trojku i naprave još jedan korak ka tituli najboljeg tima Premijer Lige....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.