Stara želja, novi momenti - Murinjo želi pojačanje iz Italije!

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara želja, novi momenti - Murinjo želi pojačanje iz Italije!

Junajted spremio novac.

Dve godine je Žoze Murinjo imao u vidu kvalitete fudbalera Intera Ivana Perišića, izgleda da je naredno leto vreme da se transfer i ostvari.

Kako piše Standard, Mančester junajted će na kraju sezone ponovo krenuti u akciju i učiniti se kako bi Hrvat postao novi fudbaler engleskog kluba.

Inter je tražio skoro 50 miliona funti, "Crveni đavoli" nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ni da ulaze u pregovore, ali sada se čini da se taj jaz smanjio.

Izvori iz Italije javljaju da bi "Neroazuri" ozbiljno razmislili od ponudi od nešto preko 30 miliona funti što je ekipi iz Mančestera prihvatljivo.

"Posebni" bi voleo da iz Milana stigne i Milan Škrinijar što čelnici Intera ipak ne žele da prihvate jer je to bio jedan od uslova da Bepe Marota stigne na Đuzepe Meacu.

Hoće li Portugalac konačno dočekati Perišića?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.