Sparsi najbolje sačuvali za kraj, dogovorili se sa Juventusom!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparsi najbolje sačuvali za kraj, dogovorili se sa Juventusom!

Biće pakleno do kraja prelaznog roka u Engleskoj.

Totenhem je ovog leta doveo vezistu Tanžija Ndombelea iz Liona, za rekordnih 62 miliona evra.

Nisu uspeli nakon toga da realizuju nijedan transfer, ali su prema pisanjima medija u Engleksoj među najaktivnijim ekipama u završnici prelaznog roka.

Preneli smo da je Poketino kontaktirao fudbalera Barse, a sada se pojavila i informacija da su "Pevci" postigli dogovor sa Juventusom oko transfera Paula Dibale. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Argentinac je bio na pragu prelaska u redove Mančester junajteda, dva tima su postigla dogovor, ali je na kraju engleski klub odustao, jer je Dibala tražio previše novca.

Sada se Totenhem umešao, "Bjankoneri" su prema pisanju italijanskih medija (Di Marcio, Agresti, Romano) prihvatili ponudu iz Severnog Londona, tešku 70 miliona evra, sada je na Sparsima da se dogovore sa samim fudbalerom.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Propao transfer Kristijana Eriksena!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 11:27

Levi ima dve cene, i to je bio najveći problem...Izgleda da Kristijan Eriksen neće otići u naredna dva dana iz Totenhema...Naime, razgovori između "Pevaca" i Junajteda su prekinuti, pošto je Totenhem tražio čak 90 miliona evra za fudbalera koji ima još godinu dana ugovora sa "Pevcima"...Naime,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.