Španac na prodaju, da li je ovo novi golman Junajteda?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španac na prodaju, da li je ovo novi golman Junajteda?

Manevarskog prostora nema, jasno je i zbog čega, a ovo bi moglo da bude rešenje...

Mančester Junajted izgleda neće dopustiti da David De Hea ode iz kluba naredne sezone bez obeštećenja. Španac ne namerava da se obaveže na vernost, traži veći novac, ali i sumnja u sposobnost "Đavola" da se bore za ozbiljne stvari.

Na stolu je ponuda PSŽ, mogao bi da postane sa oko 20 miliona evra po sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << daleko najplaćeniji golman svih vremena. Ipak, kada je obeštećenje u pitanju, PSŽ neće platiti oko 80 miliona evra za čuvara mreže kome ističe ugovor.

Real nije baš u dobro pregovaračkoj poziciji, ali bi mogli da na kraju pristanu na 60 miliona i novac ulože u novog golmana.

Izbor je navodno pao na Donarumu, Rajola je uspeo da ubedi ljude u klubu, Milan mora da proda jednog skupog igrača kako bi pokrio troškove neigranja u Ligi šampiona.

Romanjolija žele da zadrže, a Donaruma koji je odbio da pre par nedelja komentariše to gde će braniti naredne sezone je na listi za prodaju.

Cena je 60 miliona, oslobodili bi se i njegove plate od šest miliona po sezoni, pa čini se da nema sumnje da će mu vrata Junajteda, ako ode De Hea, biti otvorena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova ponuda za Pogbu, Solskjer bi rešio nekoliko velikih problema?!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2019, 11:29

Čini se da pored svega što se dešava i Pogbine želje da ode, ovo ne bi bio loš posao za Junajted...Real ne odustaje od Pola Pogbe, kao što smo i pisali, Zidan ima težak posao ovog leta, ali je izgleda Florentino Perez na putu da poštuje dogovor prilikom povratka Francuza na klupu...Eden Azar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.