Solskjer u Beogradu progovorio o Kejnu, hoće li poslušati Roja Kina?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer u Beogradu progovorio o Kejnu, hoće li poslušati Roja Kina?

Norvežanin ceni kvalitete engleskog napadača.

Na konferenciji za medije pred meč sa Partizanom u Beogradu, trener Mančester junajteda odgovorio je i na predlog legende "crvenih đavola" Roja Kina.

Irac je predložio da Junajted kupi Harija Kejna kako bi izašao iz rezultatske krize.





"Roj je uvek direktan, kao i uvek, ali ne znam zaista da li je to rešenje za nas. Mislim da je rešenje za nas težak i naporan rad. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Naravno, biće drugačije i kada se Marsijal vrati iz povrede, takav igrač će nam biti velika pomoć i odlično će igrati u paru sa Rašfordom. Uz njihovu brzinu i veštinu, siguran sam da će doći i golovi."

"Kejn je zaista fantastičan igrač, to je pokazao i sinoć i mnogo puta do sad."

Čini se da klub iz Mančestera traži drugačiji tip igrača.

"Kejn je sjajan igrač i odličan napadač, ali naši su drugačiji igrači, Van Nistelroj, Runi i drugi. Misim da su vredan i težak rad rešenje za nas", smatra Norvežanin.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.