Šokantno priznanje: Nisam hteo da mu slomim obe noge, već samo jednu!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno priznanje: Nisam hteo da mu slomim obe noge, već samo jednu!

Nekadašnji defanzivac Liverpula Nil "Brijač" Radok priznao je da je namerno povredio Endija Kola koji je tokom devedesetih igrao za Mančester junajted.

Radok kaže da je to nameravao jer "nije voleo Kola".

Liverpul i Mančester junajted su 1996. igrali jednu od utakmica, Rudok je startovao, a Kolu su polomljene obe noge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Fudbaler "redsa" je nakon toga tešku povredu napadača "đavola" pripisao načinu na koji se Kol prizemljio posle starta, ali je 22 godine kasnije promenio priču. Deo razloga je bio i Tedi Šeringem, kao Radokov prijatelj, ali je on jednostavno voleo da bude grub prema Kolu.

"U suštini, voleo sam da ga udaram. Znam da to nije baš plemenito i pametno, ali sam mu jednim startom polomio obe noge. Nisam hteo obe, da budem iskren. Mislio sam samo jednu, a to čak nije ni svirano kao faul, igra je nastavljena", rekao je Radok za engleske medije.

Jedan od najgrubljih fudbalera koji su ikad igrali u najjačoj engleskoj ligi opisao je i kako je izgledao horor start nad igračem Junajteda.

"Bilo je idealno jer je pustio loptu da ide pored njega i potpuno sam ga uništio. Opet, znam da nije dobro i pametno, ali je prošlo vrhunski. Dobar sam prijatelj sa Tedijem Šeringemom i ako ga Tedi nije voleo, nisam ni ja", rekao je Radok.

Kol je još ranije, 2010. godine rekao da je mislio kako taj start nije bio nameran, samo nepažljiv i pogibeljan.

"Bio sam besan, stvarno besan kad me je Radok presekao u meču rezervi i kad sam završio sa dva polomljena zgloba koja su me odvojila od terena mesecima. Nismo se saglasili u vezi sa tim kako se to desilo, jer je on tvrdio da je dobro startovao i da sam ja loše pao, a ja sam govorio da je kasnio i bio nepažljiv. Ali nikad nisam, ni u tom besu, mislio da je startovao namerno da bi mi polomio kosti...", smatrao je Kol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.