Šok za Junajted, Borusija im ponovo uzima pojačanje ispred nosa?

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 19:39

Šok za Junajted, Borusija im ponovo uzima pojačanje ispred nosa?

Iznenađenje u nemačkim medijima.

Pisali smo i ranije o supertalentovanom Džudu Belingemu iz Birmingema, 16-godišnjem vezisti koji je bio neizostavan član prve postave ove ekipe u Čempionšipu ove sezone.

Skrenuo je pažnju brojnih klubova, već ga mnogi ubrajaju među najtalentovanije fudbalere Engleske, ali i čitave Evrope.

Mančester junajted je prvi pokazao ozbiljnu želju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga angažuje, razgovorali su i sa čelnicima Birmingema, ali i sa roditeljima mladog fudbalera.

Navodno su i spremili 30 miliona evra za njegove usluge, ali izgleda da će im Borusija Dortmund ponovo poremetiti planove.

Kako prenosi "Bild", "Milioneri" su sve bliži angažovanju 16-godišnjeg Belingema iz Birmingem sitija.

Tako bi ekipa sa "Signal Iduna Parka" mogla da zada još jedan težak udarac "Đavolima", koji su važili za velikog favorita u trci za potpis Erlinga Halanda, da bi Norvežanin na kraju završio u Dortmundu.

Razlog za njegov prelazak u nemački klub je jasan, dobiće od starta priliku da igra, mnogi mladi fudbaleri iz tog razloga gledaju ka Dortmundu, izgleda da je sledeći u nizu velikih talenata koji će poneti žuti-crni dres "Milionera" upravo mladi Džud Belingem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Valensija završava prvo pojačanje za narednu sezonu

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 17:07

Španski mediji prenose da je praktično sve gotovo...Kako pišu portugalski i španski mediji, defanzivac Porta Diogo Leita od naredne sezone braniće boje španske Valensije...Dve strane su se navodno dogovorile oko transfea, a "Zmajevima" će na ime obeštećenja pripasti 20 miliona evra...Ovaj 21-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.