Skols opet opleo po Junajtedu: Igrali su kao gomila stranaca

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols opet opleo po Junajtedu: Igrali su kao gomila stranaca

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su prvu pobedu na strani još od zimus i meča u Parizu sa Pari Sen Žermenom.

Izabranici menadžera Olea Gunara Solskjera savladali su u Beogradu Partizan sa 1:0, golom Antonija Marsijala sa penala u 43. minutu.

Ipak, bivša zvezda "crvenih đavola", Pol Skols, ocenio je da je Mančester junajted >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao slabo i da je imao mnogo sreće na gostovanju u Humskoj.

"Posle meča sa Liverpulom je izgledalo da ima malo nade. Ali kada pogledate večerašnji meč, sve to deluje slično onim na startu sezone. Kao da je ovo tim stranaca koji nisu nikada igrali jedan sa drugim. Nema nikave veze između igrača sredine terena i napadača. Dodavanje je povremeno bilo zaista loše", kritikuje Skols.

Kaže da mu nije jasno zašto Junajted ima toliko problema u igri.

"Želite nešto da vidite, povremeno bljesak dobre igre tu i tamo, izmenu duplih pasova, da igrač koji igra na poziciji desetke prima loptu na sredini terena, ali kao da niko nema hrabrosti da nešto rizikuje i odigra".

Zamerio je i na igri u odbrani, bez obzira što je Serhio Romero ostao nesavladan.

"I defanzivno su bili prilično loš ove večeri. U drugom poluvremenu samo je jedan tim imao želju da postigne gol, Partizan. Ne vidim ništa dobro u ovoj igri. U mnogo utakmica će imati loptu u posedu, ali moraju da budu pametniji u igri sa njom", zaključio je Pol Skols.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.