Skols odredio najboljih 11 saigrača, Srbi se ne bi složili!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2018, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skols odredio najboljih 11 saigrača, Srbi se ne bi složili!

Pol Skols nakon završene karijere često je voleo da kritikuje svoj bivši klub i da im daje neke savete šta da rade, sada je pričao o najboljim saigračima sa kojima je delio svlačionicu.

Ako neko može da se pohvali impresivnom karijerom, onda je jedan od njih sigurno i Pol Skols, bivši igrač Mančester junajteda, koji je ceo život posvetio ovom klubu, a crveni dres je nosio čak 718 puta!

Kada odigrate 20 sezona u takvom klubu, onda kada dođe pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da izaberete najbolju postavu Junajteda sa kojom ste igrali, imate problem da to uradite jer ste za tih 20 godina igrali sa fantastičnim igračima.

Skols je stavio Šmajhiea na golu, ispred Edvina van der Sara. Odbranu mu čine Geri Nevil, Jap Stam, Rio Ferdinand i Denis Irvin, mesta nije bilo za igrače poput Nemanje Vidića i Patrisa Evre. Sredinu čine Roj Kin, Dejvid Bekam i Rajan Gigs, dok su napred Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i Rud van Nistelroj, opet bez nekih legendi poput Kantone.

Takođe, Skols je bio upitan nakon Junajtedove pobede od 2:1 nad Lesterom, da li oni mogu da se bore za titulu?

"Kada pogledate Mančester siti i Liverpul, vidite da Junajted nema taj kvalitet kao što ova dva pomenuta tima imaju. Liverpul je doveo neke odlične igrače, dok ne vidim kako bi Junajted mogao da se približi Sitiju u odnosu na prošlu sezonu."

Skols je sa Junajtedom osvojio 11 Premijer liga, 2 Fa kupa, 2 Lige šampiona, prava legenda.

Njegov idealan tim bi igrao u formaciji 4-3-3:

Šmajhil, Geri Nevil, Jap Stam, Rio Ferdinand, Denis Irvin, Roj Kin, Rajan Gigs, Dejvid Bekam, Vejn Runi, Kristijano Ronaldo i Rud van Nistelroj.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.