Sautempton se žalio na isključenje Bednareka

Izvor: B92, 03.Feb.2021, 23:11

Sautempton se žalio na isključenje Bednareka

Sautempton će se žaliti na isključenje štopera Jana Bednareka na utakmici 22. kola Premijer lige sa Mančester junajtedom.

"Sveci" su doživeli pravi debakl na "Old Trafordu", poraženi su 9:0, a Bednarek je isključen u 87. minutu pošto je skrivio prekršaj za penal.

Čelnici kluba sa juga Engleske veoma su nezadovoljni suđenjem na protekle dve utakmice, ali su ipak odlučili da ne traže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izuzeće sudija Majka Dina i Lija Mejsona sa njihovih utakmica.

U Sautemptonu smatraju da nije postojao prekršaj Bednareka u duelu sa Antonijem Marsijalom, te da je Francuz dok je padao zakačio sam stopalo igrača "svetaca". Takođe, nezadovoljni su što Li Mejson nije dosudio penal u njihovu korist kada je Mati Keš igrao rukom. U tom meču kod kuće su poraženi od Aston Vile (0:1). Posle 22. kola Sautempton je na 12. mestu sa 29 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.