Sada je sve jasnije, Junajted konačno dobija napadača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada je sve jasnije, Junajted konačno dobija napadača! (foto)

Da li su navijači zadovoljni?

Cele večeri se spekulisalo, ali izgleda da ćemo u pravom Junajtedovom "fazonu" dobiti pojačanje pred istek samog prelaznog roka.

Odion Igalo bi trebao uskoro da bude ozvaničen kao novi napadač Mančester Junajteda.

Solskjer i Vudvord su dugo tražili adekvatnu zamenu za povređenog Markusa Rašforda, bilo je mnogih meta i imena, ali je ipak sve palo na igrača Šangaj Šenhua.

Po pisanju Skaj Sporta dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uprave su pronašle zajednički jezik. Igalo dolazi na pozajmicu do kraja sezone, klub iz Kine će za taj period zaraditi četiri miliona funti plus ušteda na platu fudbalera iz Lagosa.

Igalo već tri godine igra u Kini, pre toga je bio odličan u redovima Votforda, ali i Udinezea dok je nastupao u Seriji A.

Da li je tridesetogodišnjak panično rešenje ili igrač koji i dalje može da pokaže kvalitet u najjačim ligama poput PL-a ostaje da se vidi.

BREAKING NEWS

It's happening....

Manchester United have reached an agreement with Shanghai Shenhua to take Odion Ighalo on loan for six months with an option to buy, having already agreed terms with the player.

— Sky Sports News (@SkySportsNews) January 31, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Bomba“ u ponoć iz Mančester Junajteda i mala osvetu Murinju: Igalo je taj koji se čekao!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2020

Mančester Junajted je čekao „minut do 12“ da dovede napadača! Bukvalno u poslednjim minutima zimskog prelaznog roka, velikan sa Old Traforda je realizovao transfer nigerijskog napadača Odiona Igaloa. Celu zimu je trajala neizvesnost koji napadač će da sleti na Old Traford i gomila imena se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.