Izvor: RTS, 01.Feb.2023, 10:33

Sabicer prešao iz Bajerna u Mančester junajted

Dosadašnji fudbaler Bajerna Austrijanac Marsel Sabicer igraće do kraja sezone u Mančester junajtedu, saopštio je engleski klub.
Britanski mediji navode da su dva kluba uspela da dogovore transfer austrijskog reprezentativca u poslednjim minutima prelaznog roka.

Sabicer će u Mančester junajtedu zameniti Danca Kristijana Eriksena, koji će zbog povrede zgloba odsustvovati sa terena najmanje tri meseca.
"Ponekad u životu morate >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da donesete brze i velike odluke. Čim sam čuo za ovu priliku znao sam da je dobra za mene. Ja sam takmičarski igrač, želim da pobeđujem i pomognem svom klubu u ostvarivanju ciljeva ove sezone. Verujem da mogu da donesem mnogo iskustva i energije u tim", rekao je Sabicer posle potpisivanja ugovora.
Sabicer (28) je u Bajern stigao iz Lajpciga 2021. godine za 15 miliona evra, a ove sezone odigrao je 24 meča za klub iz Minhena u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Austrije nastupio je na 68 utakmica.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sabicer pojačao Mančester junajted

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2023

Dosadašnji fudbaler Bajerna Austrijanac Marsel Sabicer igraće do kraja sezone u Mančester junajtedu, saopštio je jutros engleski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.