Runi: Svaka čast Gigsu, ja sigurno neću igrati u njegovim godinama

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi: Svaka čast Gigsu, ja sigurno neću igrati u njegovim godinama

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi rekao je da mu nije jasno kako Rajan Gigs uspeva da igra na tako visokom nivou, iako će u petak napuniti 40 godina.
(FOTO: AP)
Gigs je u sredu predvodio Junajted, koji je, iako oslabljen, deklasirao Bajer u Leverkuzenu sa 5:0 i time osigurao plasman u osminu finala Lige šampiona.
Rajan je bio fantastičan. Tokom meča protivnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrači su se čudili kako uspeva da bude tako dobar u tim godinama. Sjajno je videti ga staloženog dok kontroliše loptu. Ne znam kako mu to polazi za rukom, ja sigurno neću igrati u njegovim godinama – rekao je Runi za Dejli Miror.
Gigs je za Junajted debitovao 2. marta 1991. godine na meču protiv Evertona i do sada je na 953 utakmici postigao 168 golova.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Runi: Ne znam kako Gigs uspeva da bude tako dobar

Izvor: Press, 28.Nov.2013

Gigs je sinoć predvodio Junajted, koji je, iako oslabljen, deklasirao Bajer u Leverkuzenu sa 5:0 i time osigurao plasman u osminu finala Lige šampiona.. "Rajan je bio fantastičan. Tokom meča protivnički igrači su se čudili kako uspeva da bude tako dobar u tim godinama. Sjajno je videti ga...

Nastavak na Press...

Rajan Gigs

Izvor: Danas, 29.Nov.2013, 00:28

Rajan Gigs, ikona Mančester junajteda, puni danas 40 godina. Pre dva dana, u sredu, odigrao je ceo meč za „crvene đavole“ i predvodio tim u ubedljivoj pobedi od 5:0 protiv Bajera u Leverkuzenu, čime su Englezi overili plasman u narednu fazu Lige šampiona. Iako ulazi u petu deceniju, Velšanin...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.