Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 09:04

Ronaldu nije bitna zemlja ni liga, on golove daje pa daje

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo postao je prvi igrač koji je postigao 50 golova u italijanskoj Seriji A, španskoj La Ligi i engleskoj Premijer ligi.
Prvi od njegova dva gola u sinoćnjoj pobedi Juventusa nad Lacijom od 2:1 bio jubilarni 50. za ovog fantastičnog igrača.

A sam podatak da je uspeo da postigne više od 50 pogodaka u tri najjače lige sveta govori o njegovom kvalitetu, ali i sposobnosti da se prilagodi na različite >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stilove igre i takmičenja.
Ronaldov skor u ta tri prvenstva je impresivan - 84 gola u 196 nastupa za Mančester junajted, 311 golova u 292 nastupa za Real Madrid i 51 gol u 61 nastupu za Juventus!
Pored toga, Ronaldo je tek treći igrač Juvea koji je postigao 30 golova u jednoj sezoni Serije A, ali i igrač koji je najbrže došao do 50 golova u na ”čizmi” u ovom veku.
Zbog svega gore napisanog, mnogi Kristijana vide kao najboljeg fudbalera današnjice i svih vremena.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AUU... PA, OVO NIKO NIKADA NIJE USPEO DA URADI! IMPRESIVNO: Ronaldo po ko zna koji put ispisao istoriju!

Izvor: Kurir, 21.Jul.2020

Portugalac je jedini igrač u istoriji koji je uspeo da postigne 50+ golova u tri najjače lige na planeti.

Nastavak na Kurir...

Ronaldov odgovor Mesiju: Portugalac oborio tri rekorda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo u pobedi protiv Lacija 2:1 oborio je tri rekorda - prvi sa 50 pogodaka u Premijer ligi, Primeri i Seriji A, najbrži do 50 golova u Seriji A od 1995. i prvi igrač Stare dame od 1952. sa najmanje 30 golova u prvenstvu...Ronaldo je uspeo da dođe do bar 50...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.