Ronaldo se na Old Traford vratio sa dva gola, pobede Sitija i Arsenala

Izvor: Beta, 11.Sep.2021, 18:52

Ronaldo se na Old Traford vratio sa dva gola, pobede Sitija i Arsenala

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas na svom terenu ekipu Njukasla sa ubedljivih 4:1, u utakmici četvrtog kola Premijer lige.Meč je obeležio povratak Kristijana Ronalda na Old Traford, a Portugalac je novi debi za Junajted ulepšao sa dva pogotka. Prvi je postigao u poslednjim sekundama prvog poluvremena kada je natrčao na odbijenu loptu, da bi nakon što je Havijer Mankiljo izjednačio u 56. minutu, Portugalac doneo novo vodjstvo svom klubu u 62. minutu. Pobedu Junajteda potvrdili su Bruno Fernandeš u 80. i Džesi Lingard u 92. minutu. Asistent kod oba pogotka bio je Pol Pogba. Junajted je upisao treću pobedu u novoj sezoni i trenutno je prvi na tabeli sa deset bodova, dok je Njukasl i dalje bez pobede i sa jednim osvojenim bodom zauzima pretposlednju poziciju. Fudbaleri Mančester Sitija pobedili su u gostima Lester sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Bernardo Silva u 62. minutu. Siti je drugi na tabeli sa devet bodova, dok je Lester deveti sa šest poena.Minimalnim rezultatom slavio je i Arsenal na svom terenu protiv Noriča. Pobednički gol postigao je Pjer Emerik Obemajang u 66. minutu.Arsenal je, posle tri poraza, upisao prvu pobedu u novoj sezoni i sa ova tri boda zauzima ...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plavi surovo kažnjavali promašaje Vile: Dva gola Lukakua

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2021

Fudbaleri Čelsija pobedili su Aston Vilu kod kuće rezultatom 3:0 u četvrtom kolu Premijer lige, uz dva pogotka Romelua Lukakua, i sa deset bodova se poravnali sa Mančester Junajtedom u vrhu tabele.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.