Ronaldo potpisuje za Romu do kraja nedelje?

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 17:44

Ronaldo potpisuje za Romu do kraja nedelje?

Bivši italijanski reprezentativac Anđelo di Livio izjavio je da bi fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao da potpiše ugovor sa Romom.

On je izjavio da bi to moglo da se dogodi najkasnije za nedelju dana, prenose italijanski mediji.

Di Livio je u razgovoru za "Retesport" rekao da postoji velika šansa da se slavni portugalski fudbaler vrati u Italiju, ali ne u Juventus.

"Roma ozbiljno radi na angažovanju Ronalda. Znam da je to nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što bi šokiralo svet. Ono što ja znam je da bi Roma već sedmog jula mogla da objavi da je Ronaldo novi igrač tog kluba", rekao je Di Livio, koji je odigrao 40 utakmica za reprezentaciju Italije.

On je podsetio da je Ronaldo u Realu sarađivao sa sadašnjim trenerom Rome Žozeom Murinjom.

Britanski mediji već danima tvrde da bi portugalski fudbaler mogao da napusti Mančester junajted, dok čelnici kluba sa "Old traforda" tvrde da će Ronaldo i naredne sezone igrati za "crvene đavole".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.