Ronaldo novim potezom potvrdio svoje namere

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 12:33

Ronaldo novim potezom potvrdio svoje namere

Fabricio Romano javlja da Kristijano Ronaldo (37) neće putovati s Mančester junajtedom u Bangkok na početak predsezonske turneje.

Portugalac se ove nedelje nije pojavio na pripremama, a kao razlog odsutnosti navodi porodične probleme, koji su aktuelni i dalje.

Junajted je prihvatio ovu situaciju i dao Ronaldu dodatno slobodno vreme kako bi rešio lične probleme.

Ronaldov menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Žorž Mendeš intenzivno radi na pronalasku novog kluba za Ronalda, koji želi da napusti Junajted. Ronaldo je razočaran prelaznim rokom i nedostatkom ambicija u klubu. Junajted će od jeseni igrati u Ligi Evrope, a Ronaldo želi da nastupata u Ligi šampiona. Engleski klub insistira na zadržavanju Ronalda za sledeću sezonu, ali u klubu su svesni da je on jako razočaran, dodaje Romano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.