Romin prioritet trojica, ali pitaju se Englezi i Španci!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 15:06

Romin prioritet trojica, ali pitaju se Englezi i Španci!

Hoće li ostati u Rimu?

U Romi vlada velika neizvesnost nakon što predsednik kluba nije uspeo da ga proda zbog krize izazvane pandemijom.

Ipak, Rimljani razmišljaju o narednoj sezoni, a prema tvrdnji Đanluke Di Marcija, prioritet biće ostanak trojice fudbalera u klubu.

Henrik Mhitarijan, Kris Smoling i Nikola Kalinić su trenutno na pozajmici u "večnom gradu", prema odluci FIFA oni 30. juna mogu da biraju da li žele da se vrate u matični klub, ali Roma >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želi da ih zadrži.

Ne samo ove, već i u narednoj sezoni, ali pitaju se njihovi klubovi.

Arsenal i Mančester junajted su istakli da nemaju ništa protiv definitivnog rastanka sa svojim fudbalerima, međutim "vučica" će to morati plati, prema nekim navodima, ukupno između 25 i 30 miliona za obojicu.

Što se Kalinića tiče, Atletiko se nije oglašavao, Fenerbahče se pojavio kao zainteresovani klub, ali ostaje da se vidi kakav će biti rasplet sezone.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.