Roma pokušava nemoguće oko novog trenera, Monći preti odlaskom...

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma pokušava nemoguće oko novog trenera, Monći preti odlaskom...

Romine ambicije su čini se nerealne, a De Frančesko sutra igra za posao...

Hoće li Eusebio Di Frančesko dobiti otkaz?

Ako je verovati glasovima iz Rima, u slučaju da sutra izgubi derbi od Intera, nema mu spasa. Monći smatra da bi mu trebalo ipak pružiti još neku šansu, ali predsednik Palota je naložio da klub pregovara sa Antoniom Konteom.

To je, čini se, preambiciozno, prvo jer Konte je i dalje u sporu sa Čelsijem, a navodno čeka da se otvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klupa Mančester Junajteda.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, Monći najavljuje pojačanja za januar, Roma hoće Kaja, brazilskog štopera koji je meta i Milan, ali i Van de Beka, vezistu Ajaksa čiji je menadžer Mino Rajola.

Priča se da bi Monći ako bude smenjen Di Frančesko i sam otišao iz kluba, pogotovo ako u nedostatku rešenja bude imenovan Montela, o kome Španac na osnovu informacija iz Sevilje gde je Montela smenjen nema visoko mišljenje...
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve izvesnije, napušta Mančester i seli se u Italiju!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018

Fudbaler rešen da napusti "Old Traford"...Erik Baji je usled loših partija izgubio mesto u startnoj postavi Mančester junajteda, iako je pre u klub stigao na insistiranje trenera Murinja...Nije fudbaler iz Obale Slonovače opravdao očekivanja portugalskog stručnjaka, pa se sve češće piše i o...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.