Real najvredniji klub na svetu, ispred Junajteda i Barselone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real najvredniji klub na svetu, ispred Junajteda i Barselone

Španski fudbalski velikan Real Madrid najvredniji je klub na svetu sa procenjenih 1,64 milijarde evra na osnovu konsultantske kuće "Brand Finance".

Najtrofejniji klub sveta na prvom mestu smenio je Mančester Junajted, koji se vrednuje na 1,47 milijardi, dok je treća Barselona sa 1,39 milijardi.

Iza vodeće trojke su redom minhenski Bajern (1,31 milijarda), Mančester Siti (1,25) i Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (1,19)...

Real je nakon treće titule prvaka Evrope u nizu povećao prihode za 27 odsto, odnosno na čak 750 miliona evra po godini.

Ove sezone nije uspeo ponovo da obrani trofej Lige šampiona, ispao je od Ajaksa u četvrtfinalu, a do finala su stigli Totenhem i Liverpul koji igraju 1. juna u Madridu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Luka, Filip i Mijat - za sebe, klub, Dortmund i slavu!

Izvor: Mondo, 17.Maj.2019, 13:44

Postoji samo jedan način da Nemačka, za razliku od Engleske, Španije, Italije i Francuske, dobije novog šampiona u fudbalu, a to je pobeda Ajntrahta u Minhenu...Foto: Alex Grimm/Getty Images/Guliver..U četiri od pet najjačih fudbalskih liga Evrope nismo dobili novog šampiona!..Titule su su rutinski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.