Rašford: Junajted je jači posle pauze

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 23:21

Rašford: Junajted je jači posle pauze

Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford rekao je da je njegova ekipa u mnogo boljoj poziciji, uoči nastavka takmičenja, nego što je bila kada je u martu.

Uoči prekida takmičenja Junajted je bio u dobroj formi, nije izgubio u poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima.

Pauzu od tri meseca Rašford je iskoristio da se oporavi od povrede ledja zbog koje je propustio brojne utakmice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mančester junajted će sezonu nastaviti 19. juna u Londonu, utakmicom protiv Totenhema.

"Vraćajući se sa pauze, mislim da smo sada u mnogo boljoj poziciji nego što smo bili pre prekida. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu, da ne žurimo. Naporno radimo na treninzima, uklapamo se kao tim sa igračima koji se vraćaju posle povreda", rekao je Rašford, preneo je Skaj.

"Mislim da sam imao najbolju sezonu, pre nego što sam se povredio, ali sada sam potpuno spreman i odlučan", dodao je engleski reprezentativac.

Za vreme pauze Rašford se bavio humanitarnim radom i pokušao je da obezbedi što više hrane za ugroženu decu.

"Svojevremeno sam se vozio autobusom kroz grad, mislio sam da ću jednoga dana biti u prilici da pomognem i toga sam se držao. Pre 10 godina, ja bih bio jedno od ove dece koje se pita odakle će doći sledeći obrok. Bio sam srećan što imam večeru kada dođem kući, ali mnoga deca to nemaju", naveo je Rašford.

Premijer liga se nastavlja 17. juna. Mančester junajted je peti na tabeli sa tri boda manje od Čelsija na četvrtom mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.