Ranijeri: 11 vukova je pojelo 11 jaganjaca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Dec.2018, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: 11 vukova je pojelo 11 jaganjaca

Mančester Junajted je ostvario najubeljiviju pobedu u sezoni protiv Fulama. Trener poražene ekipe Klaudio Ranijeri je bio nezadovoljan pristupom svojih fudbalera.

Fulam je na Old Trafordu poražen 4:1, a italijanski stručnjak je slikovito opisao stanje na terenu tokom meča:

- U prvom poluvremenu je bilo 11 jaganjaca protiv 11 vukova. Vukovi su pojevi jaganjce - izjavio je Ranijeri posle četvrtog duela na klupi posledne ekipe Premijer lige.

- Hoću >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se moji tim bori za svaku loptu. Moramo bda budemo jači, puni samopouzdanja u naše kvalitete - rekao je Ranijeri.

Srpski golgeter ALeksandar Mitrović je zamenjen na startu drugog poluvremena, a igrač koji je ušao na njegovo mesto, Abubakar Kamara je bio jedini strelac za goste.

Junajted je prvi put u tekućoj sezoni domaćeg takmičenja pobedio sa tri gola razlike i to timu koji je primio 40 golova na 16 utakmica.

v

Claudio Ranieri says it was "11 lambs against 11 wolves" at Old Trafford on Saturday.https://t.co/TKPDVZBoUt pic.twitter.com/sqeAX9wiCN— BBC Sport (@BBCSport) 09. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.