Probuđena crna sećanja iz Nemačke: turbulentno sletanje Junajteda u Keln

Izvor: Blic, 27.Nov.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probuđena crna sećanja iz Nemačke: turbulentno sletanje Junajteda u Keln

Avion sa fudbalerima Mančester junajteda, koji su putovali na meč sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, tek iz drugog puta sleteo je na aerodrom u Kelnu.

Kako navodi londonskI ITV, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom Konrad Adenauer, ali je 10 minuta kasnije sve prošlo u najboljem redu.

"Sleteli smo u Nemačku... Upravo... Tek sam se oporavio od nezgodnog prizemljenja", napisao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tviteru fudbaler Junajteda Rio Ferdinand čiji tim igra protiv Bajera u Leverkuzenu u sredu od 20:45.

Klub sa Old Traforda nije želeo da komentariše slučaj. Navijači Junajteda pamte tragediju iz 1958. godine, kada su poginula osmorica igrača "đavola" i trojica članova stručnog štaba.

Oni su se tada, preko Minhena, vraćali iz Beograda gde su igrali utakmicu Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona,   London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion sa igračima Junajteda tek iz drugog puta sleteo u Keln

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013

Avion sa igračima Mančester Junajteda, koji su putovali na meč sa Bajerom iz Leverkuzena u Ligi šampiona, tek iz drugog puta sleteo je na aerodrom u Kelnu.. (FOTO: Miror). Kako navodi londonska „ITV“, avion sa 185 putnika morao je da odustane od prvog sletanja na aerodrom „Konrad Adenauer“,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.