Premijer liga kakvu ne poznajemo, Junajted i Liverpul se pitaju o svemu?

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2020, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga kakvu ne poznajemo, Junajted i Liverpul se pitaju o svemu?

Veliki rivali "ravnopravniji" od ostalih učesnika lige.

Potraga za novim šefom Premijer lige je okončana.

Prestižnu poziciju preuzima i zvanično Ričard Masters koji jebio vršilac dužnosti ove pozicije po odlasku Ričarda Skadamora 2018. godine. Ipak čini se da iza same odluke postoje dosta kotroverzi.

Engleski Telegraf je objavio priču sa informacijama koju su dobili od svog neimenovanog izvora kako Mančester Junajted i Liverpul imaju mogućnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nezvaničnog "veta" u odlukama ovakvog tipa.

Izvor je navodno zaposlen u jednom od dvadeset PL timova.

Dva najveća kluba Engleske, koja su predstavljala Ed Vudvord i Tom Verner, su se detaljno bavila i "odlučivala" o dodeli ovako važne pozicije nabogatije lige Evrope. Oba kluba su odbila ovakve optužbe, ali jedan od ranijih favorita za šefa PL, Dej Hau koji radi u NBC Universal, je navodno bio predstavljen pomenutim čelnicima.

Masters je zvanično dobio posao, ali je bio tek treći izbor pošto je Suzana Dinejdž otpala zbog druge ponude a Dejvid Pemsel, bivši direktor Gardijana, je skinut sa liste zbog pratećih kontroverzi iz privatnog života.

Masters je već najavio par promena, jedna je ostavila kiseli ukus navijačima. Novi šef PL ne vidi ništa pogrešno u tome što fudbalske timove sponzorišu kladionice, ta praksa će se i dalje nastaviti.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampiona Premijer lige već imamo, ali ko će do Zlatne kopačke na Ostrvu?

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2020

Još samo trinaest kola najbolje lige Engleske...Dosta ranije no inače smo dobili šampiona po mnogima nakonkurentnije lige, makar je do sada bila. To će bez svake sumnje biti Liverpul, postavlja se pitanje samo kada. Ako nastave ovakvim tempom matematički titulu mogu osigurati kroz šest kola, ako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.