Partizan protiv Junajteda, fudbalski praznik u Humskoj

Izvor: RTS, 24.Okt.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan protiv Junajteda, fudbalski praznik u Humskoj

Fudbaleri Partizana i Mančester junajteda igraće meč trećeg kola grupe L Lige Evrope na stadionu u Humskoj. Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a od 18.55, kao i na Prvom programu Radio Beograda. Strim je na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije), dok kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Susret dva tima biće prvi posle 53 godine, a trener crno-belih Savo Milošević istakao je da će to biti praznik fudbala.

"Pričati o važnosti i posebnosti utakmice je izlišno. Verujemo da je ekipa spremna i svesna onogo što nas čeka, a čeka nas izvanredno teška utakmica. Posle 53 godine imamo priliku da igramo protiv Junajteda. To je praznik fudbala. Ovo je prilika da se izmerimo koliko vredimo. Igranje u Evropi donosi mnogo. Treba da nam bude čast i zadovoljstvo što možemo da igramo sa njima", rekao je Milošević.
Gosti sa Ostrva imaju ulogu favorita u ovom susretu, iako su u Beograd došli bez povređenih Davida De Hee, Pola Pogbe i Nemanje Matića.
Trener Partizana ističe da će njegov tim pokušati da pruži maksimum protiv "jednog od najvećih klubova na svetu".
"Verujem da možemo da očekujemo maksimum od Partizana svih 90 minuta. To smo već pokazali u prethodnom periodu. Videćemo koliko će to biti dovoljno. Dužni smo da damo sve od sebe. Kada sam došao, ideja mi je bila da Partizan približim evropskim ekipama. Mislim da je Partizan pokazao napredak u tim evropskim utakmicama. Ovo je prilika da još jednom vidimo koliko smo se približili elitnim ekipama. Ako u tome uspemo, to će biti veća pobeda i od tri boda, iako se nećete složiti sa mnom".
Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solšer naglasio je da je njegov stručni štab temeljno pogledao mečeve Partizana, a da im je to pomoglo u identifikovanju njegovih jakih strana.
Ekipa iz Engleske ima najviše aspiracije u Ligi Evrope, a iskustvo u osvajanju takmičenja imaju, jer su najbolji bili 2017. godine.
Čelnici Mančester junajteda održali su na stadionu Partizana komemoraciju na kojoj su odali počast stradalim igračima u padu aviona 1958. godine.
U Beogradu se nalazi i veliki broj navijača "crvenih đavola", koji s nestrpljenjem očekuju duel na stadionu crno-belih.
Direktan prenos meča možete pratiti na Prvom programu RTS-a od 18.55, kao i na Prvom programu Radio Beograda. Strim je na RTS Planeti (samo za gledaoce iz Srbije), dok kretanje rezultata i tok meča možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAZNIK FUDBALA U HUMSKOJ: Partizan i Mančester junajted večeras (18.55) odmeravaju snage posle 53. godine (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2019

Fudbaleri Partizana i Mančester Junajteda večeras od 18.55 igraće meč trećeg kola grupe L Lige Evrope na stadionu u Humskoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.