Pozdani izvor prenosi, Mančester svim silama kreće po Srbina!

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozdani izvor prenosi, Mančester svim silama kreće po Srbina!

Nemanja Matić izgleda dobija poznato društvo.

Kako Đanluka Di Marcio prenosi, Mančester junajted je nakon poraza od Liverpula rešio da pojača defanzivu, a prva meta kluba je štoper Fiorentine i reprezentativac Srbije Nikola Milenković.

Odavno je poznato da "Đavoli" gledaju ka Firenci zbog bivšeg fudbalera Partizana, ali izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je novi poraz upalio alarme i da će uprava kluba sa "Old Traforda" svim silama krenuti po potpis mladog Milenkovića.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je u Fiorentinu stigao u maju prošle godine, već u prvoj sezoni je pokazao da poseduje ogroman potencijal, dok je ove takmičarke godine jedan od najstandardnijih u ekipi sa "Artemio Frankija" sa 15 nastupa u startnoj postavi, od 16 mogućih.

Pažnju brojnih klubova, pa i Junajteda, skrenuo je partijama u dresu reprezentacije Srbije na Mundijalu u Rusiji, gde je odigrao sve tri utakmice u grupnoj fazi i opšti je utisak da je bio jedan od naših najboljih pojedinaca na planetarnoj smotri, iako je imao samo 20 godina u tom trenutku.

Fiorentina bi tako na njegovom transferu mogla da zaradi velike količine novca, platili su ga Partizanu nešto više od pet miliona evra, ali nema sumnje da će prilikom prodaje zaraditi makar 10 puta više.

Za Milenkovića je ozbiljno interesovanje pokazao i Juventus, videćemo da li su "Bjankoneri" spremni da pariraju Junajtedu u trci za njegov potpis.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.